Over Agilitas

Sponsoren

Ontdek jouw danstalent bij Agilitas in Bunschoten-Spakenburg

Sponsoren

Wat zou Agilitas zijn zonder haar
sponsoren en vrijwilligers

Als vereniging kan Sportcentrum Agilitas niet zonder haar sponsors en vrijwilligers. Zij zijn essentieel voor het succes en de groei van ons sportcentrum. Zonder hun steun en inzet zou Sportcentrum Agilitas niet het geweldige sportcentrum zijn dat het nu is.

Onze sponsors zijn van onschatbare waarde voor ons omdat zij ons financieel ondersteunen. Dit stelt ons in staat om onze faciliteit te verbeteren en te blijven investeren in nieuwe sport- en fitnessactiviteiten. Dankzij hun bijdrage kunnen wij onze leden blijven voorzien van de nieuwste apparatuur en faciliteiten.

Wij waarderen onze sponsors en vrijwilligers enorm en zijn dankbaar voor hun onmisbare bijdrage aan onze vereniging. Zij zijn een belangrijke pijler in ons succes en groei. Dankzij hun inzet en steun kunnen wij blijven streven naar het bieden van de beste sport- en fitnesservaring aan onze leden.

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij Agilitas? Dit kan op het gebied van social media zijn, het organiseren van evenementen, maar je kan ook een keer mee kijken als bestuurslid. Of misschien heb jij wel een ander idee?

Hieronder vind je onze sponsors. Neemt contact op voor eventuele sponsormogelijkheden en kom met uw bedrijf op de LED-Boarding.