Lesaanbod

Dans

Lesaanbod

Ontdek jouw danstalent bij Agilitas in Bunschoten-Spakenburg

Ontdek jouw danstalent bij Agilitas
in Bunschoten-Spakenburg

Agilitas biedt danslessen aan voor kinderen vanaf 3 jaar. In de danslessen beginnen we met een warming-up. Vervolgens wordt er een nieuw stuk van de dans aangeleerd en geoefend. In de pauze is er bijna altijd tijd voor een leuk (dans)spel. Na de kerstvakantie is vaak de eerste dans klaar. Met deze dans zullen de groepen dan ook meedoen aan de Dance2demo wedstrijden van de KNGU. Ook wordt er aan het einde van elk seizoen de jaarlijkse Summerdance georganiseerd. Hier laten alle dansgroepen van Agilitas op een echt podium zien wat zij afgelopen seizoen geleerd hebben.

De selectiegroepen leren in de danslessen moeilijkere en grotere stukken dans aan. Zij hebben daarom sneller een dans af en doen daarom aan meer wedstrijden mee. Zo dansen zij bijvoorbeeld vaak tijdens de Voorster dansdag in Twello, het Your Stage event van de KNGU, het IFKD in Jubbega of het Shell we dance event. Alle selecties doen ook mee aan de Dance2demo wedstrijden en het NK showdance van de KNGU.

Dus waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor een gratis proefles en ontdek jouw danstalent!

Gratis proefles 

Maak kennis met Agilitas
via een gratis proefles!

Wij nodigen jou graag uit om eens een gratis proefles te volgen en te ontdekken welke sport het beste bij jou past. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, bij Agilitas ben je van harte welkom.